DSC02585.jpg

Creative Projects

Make it happen

Looking for an outside in view to help you move forward in your business? Add a touch of wonder to the challenge at hand and make a next step in making it happen.

 

Projects

The projects of House of Wonder like to ignite positive change by adding a touch of wonder and providing a stage for impactful projects.

IMG-20191117-WA0009.jpg

Project ChangeMakers

‘Een eigentijds en onafhankelijk podium geven aan sociale ondernemers en persoonlijke initiatieven die positieve maatschappelijke impact creëren.’


Met deze missie geven wij gestalte aan de transitie die wij met ChangeMakers voorstaan. De beweging van sociaal ondernemerschap groeit in Nederland. Toch is het mooie werk en het eerlijke persoonlijke verhaal van deze gedreven ondernemers nog onvoldoende zichtbaar. ChangeMakers geeft een eigentijds en onafhankelijk podium aan sociale ondernemers en initiatieven die positieve maatschappelijke impact creëren én dit willen laten accelereren. Dat doen we door een talkshow te maken over specifieke maatschappelijke thema's bedoeld voor een nichepubliek. Niet gestuurd door kijkcijfers, maar gestuurd door relevantie, transformatie en impact. De kern van ChangeMakers is maatschappelijke betrokkenheid, als wereldburgers, verbindend, ondernemend, met een een open geest en altijd in dialoog met anderen. De talkshow ChangeMakers is daarom interactief: als kijker kan jij live meedoen en jouw vraag of opmerking ter tafel brengen. En we staan altijd open voor jouw suggesties met betrekking tot thema’s en gasten: meld ons graag welke bijzondere initiatieven en mensen je kent in jouw directe omgeving! Samen met jou als actieve kijker maken we met ChangeMakers talkshows die inspireren én tot actie aanzetten voor een betere samenleving.

Ocean Rocks

Ongoing World Peace Summit

Where peace, hope and freedom merge and unite, fueled by feminine intelligence.